Maak een indrukwekkende eerste indruk

Je hebt maar één kans om een blijvende indruk te maken

Wie goed rond kijkt, stelt vast dat er veel woningen te koop staan. Opvallen is dus de boodschap in dit ruime aanbod. En ervoor zorgen dat je het verkocht krijgt tegen de oorspronkelijke vraagprijs ! Het is dan ook een goed idee om je woning zo aan te kleden dat het merendeel van de potentiële kopers zich aangesproken voelt.

Enkele feiten:

  • de meeste potentiële kopers kijken niet verder dan het huidige interieur
  • een goede eerste indruk is een must want potentiële kopers beslissen binnen de minuut of het pand hen interesseert
  • een gemiddelde verkoper is 55+ terwijl de gemiddelde koper tussen de 25 en 35j is. Deze kloof kunnen we perfect overbruggen door een nieuw laagje verf & een paar veranderingen in het interieur
  • een warm aangekleed pand is sneller verkocht tegen een correcte prijs

Met een minimum aan inspanningen, tijd en geld worden de minpunten van de woning aangepakt & de pluspunten letterlijk in de verf gezet. We bekijken de woning grondig, dit zal ongeveer 2u in beslag nemen. Achteraf zal je een rapport ontvangen met een beschrijving van elke ruimte en zeer uitgebreide aanbevelingen. U zal in dit rapport kleurencodes terug vinden, behangreferenties, adressen waar u goedkoop materialen kan kopen en veel ideeën kan opdoen. De prijs hiervoor is 165 euro excl btw. binnen een straal van 20 km. Door mijn jarenlange ervaring, kan ik u indien nodig, ook contactgegevens doorgeven van professionele schilders en klusjesmannen.

Enjoy life, enjoy home, enjoy your nest !